ERDAL AKGÜN AKÇELİ İŞLERE BULAŞMAYACAĞIZ

ERDAL AKGÜN AKÇELİ İŞLERE BULAŞMAYACAĞIZ
ERDAL AKGÜN AKÇELİ İŞLERE BULAŞMAYACAĞIZ

Erdal Akgün, Edirne Merkez'de basın mensupları ile kahvaltılı toplantı düzenledi. 

Erdal Akgün Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Kendisinin parti teşkilatında birçok görev aldığını, örgüte güvenerek adaylığını açıkladığını belirtti.

Genel merkezde sıcacık koltuklarında kimsenin Edirne'de şu aday olacak diyemeyeceğini, adayı Edirne örgütünün seçebileceğini söyledi.

Edirne teşkilatının üzerindeki ölü toprağını kaldıracağını, teşkilatın yenilenmesi gerektiğini söyledi. 

Geçtiğimiz seçimde 17 mahalleyi Ak Partinin 7 mahalleyi CHP'nin almış olmasının hazin olduğunu, özellikle 3 dönem görev yapıp Edirne'de CHP' nin başarısının düşmesine sebep olanların görevi bırakması gerektiğini söyledi.

Seçildiklerinde akçeli işlere bulaşmayacaklarını, kendisinin, 4.5 sene ilçe başkanlığı yaptığı dönemde, akçeli işlere bulaşmadığını, masrafları kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığını, kısmen genel merkezden yardım aldıklarını söyledi. 

CHP toplantılarında; garibanların ve roman vatandaşların katılımının az olduğunu, kendilerinin seçilmesi durumunda, daha fazla garibanların ve romanların, yemeklerde ve toplantılarda olmasına önem vereceklerini açıkladı.

Kendisinin çiftçi kökenli olduğunu, Edirneli çiftçilerin sorunlarını iyi bildiğini, bu sorunları çözmeye yönelik çalışmalarının olacağını anlattı. 

Nesilden nesile CHP'li bir aileden geldiğini ve doğduğunu, bazıları gibi başka partilerden gelmediğini, CHP'nin Edirne'de yükselmesini sağlayacak temel donanıma kendisinin sahip olduğunu söyledi.