ESENYURT HÜDA PAR VE PEYGAMBER SEVDALILAR SON ZAMANLAR QURAN'I KERİME YAPILAN SALDIRALARA KARŞI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

ESENYURT HÜDA PAR VE PEYGAMBER SEVDALILAR SON ZAMANLAR QURAN'I KERİME YAPILAN SALDIRALARA KARŞI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
HÜDA PAR Esenyurt İlçe Başkanı Erkan Demir ve Peygamber Sevdalıları
ESENYURT HÜDA PAR VE PEYGAMBER SEVDALILAR SON ZAMANLAR QURAN'I KERİME YAPILAN SALDIRALARA KARŞI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
ESENYURT HÜDA PAR VE PEYGAMBER SEVDALILAR SON ZAMANLAR QURAN'I KERİME YAPILAN SALDIRALARA KARŞI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
ESENYURT HÜDA PAR VE PEYGAMBER SEVDALILAR SON ZAMANLAR QURAN'I KERİME YAPILAN SALDIRALARA KARŞI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Basın açıklamasını okuyan HÜDA PAR İlçe Başkanı Erkan Demir Hamd Âlemlerin Rabbi Yüce Allah'a mahsustur. Salât ve selam fahr-ı kâinat efendimiz ve önderimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın, ashabının ve kıyamet gününe kadar yolunu sürdürecek olan muvahhid Müslümanların üzerine olsun.

İslam - Küfür cephesinin gittikçe birbirinden ayrışarak berraklaştığı, herkesin artık İslam’dan veya küfürden yana tercihte bulunarak safını netleştirdiği ahir zaman dilimindeyiz. Anneler ve babalar olarak yakıtı insanlar ve taşlar olan cehennem azabından kendimizi, çocuklarımızı, sevenlerimizi kurtarmak ve Cennetlerde felaha ulaşmak için son nefesimizi vermeden evvel kalbimizi Yüce Rabbimizin ve onun sevgili Peygamberinin sevgisiyle dolduralım. Rabbimizin ve peygamberinin dostlarını dost, düşmanlarını da düşman bilelim. Dilimiz döndüğünce, gücümüz yettiğince İslam’a ve onun kutsallarına hakareti asla ama asla kabul etmeyerek, İlahi sorumluluğumuzu her daim yerine getirelim. Ta ki yüce Mevla’nın huzuruna alnı ak, kalbi pak çıkabilelim.

İslam düşmanları kirli elleri ve kirli dilleri ile yüce mukaddesata hakaret etmekle bir kez daha derin nefretlerini gösterdiler! 

 İslam’ın kutsallarına hakaret eden bu mel’un zihniyet kirli bir zihniyetidir!

Başta İsveç, Danimarka ve Hollanda’da olmak üzere Batı Dünyası’nda sistematik bir saldırıya dönüşen ve sıradanlaştırılmaya çalışılan İslami Kutsallara karşı saldırı ve hakaret furyasını kabul etmiyor ve lanetliyoruz.

Bu provokasyonların devlet güvencesi altında yapılmasını temin eden zihniyeti de lanetliyoruz.

Tüm Müslümanların kalbini nefretle dolduran bu işin arkasında, dünya emperyalistlerinin düşmanca politikaları yatmaktadır. İslam düşmanlarının bu alçakça hareketinin yegâne sebebi, dünyanın dört bir tarafında gün geçtikçe büyüyen İslami uyanışın yayılmasıdır. 

Düşünce ve ifade özgürlüğü kılıfı, Mukaddesatımıza saldırma hakkını asla vermez!

Hiç kimsenin düşünce ve ifade özgürlüğünü bahane ederek Dünya Müslümanlarının inançlarına ve kutsallarına hürmetsizlik etmeye hakkı yoktur. Hiç kimsenin Kur’an-ı Kerim’e dil uzatmaya veya Mushafı yırtma-yakma gibi aşağılık bir hakarette bulunmaya hakkı olamaz.

Yaklaşık iki milyarlık İslam ümmetinin “Canım sana feda, Ey Kur’an!” dediği ilahi vahye, düşünce ve ifade özgürlüğü kisvesi altında edepsizlikte bulunarak hakaret etmeye asla ve asla müsamaha gösterilemez.

Kur'an ve Hz. Muhammed (sav) Müslümanların namus-u ekberleridir. Kuran-ı Mübin’e ve Hz. Peygamber’e (sav) hakaret eden ve saldıran bütün Müslümanlara hakaret etmiş ve saldırmıştır. Dolayısıyla Hz. Peygamberin ve Yüce Kuran’ın düşmanları bütün Müslümanların da ortak düşmanıdır. 

Kur’an-ı Kerim’e ve aziz İslam Dini’nin kutsallarına yapılan küstahlığı lanetliyoruz. 

Müslümanların kutsallarına hakaret etmeyi marifet zanneden bu zavallı güruh bilmelidir ki, Müslümanlar sizin hakaretlerinize katlanmak zorunda değildir. Ne İslam ne de İslam'ın kutsalları sahipsiz değildir. İslam’a ve İslam’ın değerlerine saldırmaktan artık vazgeçin. İslam’a ve İslam’ın değerlerine saldırmak bugüne kadar kimseye fayda sağlamamıştır.

Tam aksine İslam ve Müslümanlar tüm saldırı, iftira ve karalamalara rağmen sürekli yükselmiş ve yücelmişler, düşmanları da rezil ve yok olmaya mahkûm olmuşlardır. Sizlerin de akıbeti selefleriniz olan İslam düşmanlarından farklı olmayacak, tarihin çöplüğüne atılmaktan ve lanetle anılmaktan kurtulamayacaksınız.

BEKLENTİMİZ VE ÇAĞRIMIZ!

Bizler Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak halkımızı temsilen idareyi ellerinde bulunduran ilgili ve yetkililerin; 

insanları kin ve düşmanlığa sevk eden, kutsallarımıza hakareti meslek edinen Kur’an düşmanları ile ilgili gerekli yasal işlemleri yapmanın yanısıra; 

bu alçakça saldırıya polis koruması veren devletlere gerekli cevabın verilmesi, elçiliklerinin kapatılması ve görevlilerinin ‘İstenmeyen kişi’ ilan edilerek Müslüman kamuoyunu tatmin ve teskin etmeleri beklenmektedir.

Bizlerin ve kamuoyunun beklentisi bu yöndedir

PEYGAMBER SEVDALILARI VAKFI