VALİ YUNUS SEZER'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

VALİ YUNUS SEZER'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Edirne Valisi Yunus Sezer Ramazan Bayramı için kutlama mesajı yayınladı.

 

Vali Sezer mesajında;

 

"Tüm milletimizce bir ay süren mübarek Ramazan ayının ardından bayrama erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

 

Toplulukları millet yapan en önemli unsurlardan bir tanesi de milli ve dini günlerdir. Ramazan Bayramı da Türk ve İslam toplumunu bir arada tutan en önemli değerlerimizden bir tanesidir. Milli birlik, kardeşlik ve dostluk duygularının pekiştiği sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu, bu günlerde, Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa huzur, barış ve esenlik getirmesi en büyük temennimizdir.

 

Bu özel günlerde ümitler yeşermekte, gönüller alınmakta, dargınlar barışmakta, kaybettiklerimizin hatıraları tazelenerek rahmetle anılmaktadır.

 

Ramazan ayı boyunca bizler de Edirne'de şehit aileleri, gazilerimiz başta olmak üzere mahallelerimizde vatandaşlarımızla birlikte iftar programları düzenledik. Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu tarafından yurttaşlarımızla düzenlediğimiz iftar programlarıyla bir araya gelerek gönül bağlarımızı güçlendirdik. Edirne'nin sembolü Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Camisinin gölgesinde her dinden ve her milletten insanları, kısacası tüm Balkanları bir araya getirerek iftarımızı taçlandırdık.

 

Bu mübarek Ramazan Bayramı'nın huzur iklimi vesilesiyle tüm dünyada barış ve huzurun hâkim olmasını temenni ediyoruz. Bayram coşkusunu yaşadığımız bugünlerde kıymetli Edirneli hemşehrilerimin ve milletimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum." Dedi.