BAHRİ DİNAR'A TAKDİR BELGESİ

BAHRİ DİNAR'A TAKDİR BELGESİ
BAHRİ DİNAR'A TAKDİR BELGESİ

Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma Ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği tarafından Bahri Dinar'a takdir belgesi verildi. 

 

Dernek Başkanı Cengiz Gültekin, yönetim kurulu üyeleri tarafından Selimiye Cami Meydanı'nda Mimar Sinan heykelinin önünde Bahri Dinar'a takdir belgesi verildi. 

 

Dernek Başkanı Cengiz Gültekin konuşmasında;

 

"Turizm haftası dolayısıyla özellikle bugün de Bahri Bey'e teşekkür belgesi vermek istedik. Edirne turizminin varoluşuyla birlikte Bahri Bey de vardı. Bahri Bey'e Edirne belediyesi kararıyla turizm elçisi beraatı verilmesini biz takdirle karşılıyoruz. Bahri Bey aynı zamanda bizim derneğimizin de denetim kurulu başkanıdır. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Her zaman arkasında ve yanındayız." Dedi.

 

 

Bahri Dinar konuşmasında;

 

 

"Vallahi şimdi ben bu ödülleri alıyorum. Biraz da haksızlık ediyorum herhalde. Öncelikle benim de üyesi olduğum bu güzide derneğe çok teşekkür ediyorum. Çünkü hep beraber çalışıyoruz." Dedi. 

Dinar basın mensuplarına hitaben de; 

"Bu işin içerisinde sizler de varsınız. Benim gözümde sizler daha büyük turizm elçisisiniz. Çünkü sizlerin sayesinde dünyaya sesimizi duyuruyoruz. Ama ödülü alan ben kusura bakmayın. Ve çok teşekkür ediyorum tabii. Herşey sizin sayenizde. Teşekkür ederim." Dedi.