Ortadoğu’da Tavşan Kaç Tazı Tut. İsrail TAVŞAN, Diğer Devletler Tazı

Ortadoğu’da Tavşan Kaç Tazı Tut.  İsrail TAVŞAN, Diğer Devletler Tazı

Ortadoğu’da Tavşan Kaç Tazı Tut.

İsrail TAVŞAN, Diğer Devletler Tazı

İsrail İran’ın Suriye büyükelçiliğini vurdu diplomatlarını öldürdü, dört yıl önce Ortadoğu sorumlusu süleymani’yi öldürdü.

İran İHA ve konvansiyonel füzeler ile İsrail’e hava hareketi saldırısında bulundu. Ne yazıkki ABD’nin şemsiyesi altında bulunan İsrail’in Çelik Kubbesini geçemedi % 99 etkisiz hale getirdi. İran’ın başarısı sıfır ve kıyamet savaşı hazırlığı devam ediyor. Savaş olması insanlar ölmesin benim yegane talebim budur. 

Ortadoğu’da ABD ve İsrail’i korumasını üsleniyor ve savunmasını yaparak sen benim TAVŞAN’ımsın diyor. Basın yayın ve algı operasyonu ile ise Ortadoğu’daki devletler siz TAZI’sınız İsrail’e saldırın deniliyor. Akabinde de İsrail ABD’nin müfrezesi taşeron terör devletidir ve siz dünyanın jandarması mesabesinde NATO/ABD devletine karşı hiç bir şey yapamazsın dedirtiyorlar. 

ABD/ NATO Üssü olan Ortadoğu’daki devletler

Türkiye’de     1 Adet

Irak’ta.           6 Adet

Suriye’de       1 Adet

Arabistan’da 7 Adet 

Katar’da.        1 Adet

BAE                 1 Adet 

Umman’da     2 Adet

Türkmenistan da 1 Adet

Afkanistan’da 3 Adet 

Olmak üzere 23 tane  tam donanımlı askeri üsleri ileri karakolları mevcuttur. Bizim Ortadoğu’nun müslüman devlet ve halkları olarak dua ve beddua ederek kendimizi tatmin etmeye çalışıyoruz.

İsrail ise katliama acımasız ve pervasızca devam ediyor öldürüyor.

Ortadoğuyu savaş tarlasına döndüren evanjelistler (Haçlılar/ve yahudiler)  ürettiği silah ve mühimmatları kendinden olmayan insanları canlı yayında ve tüm dünyanın gözü önünde bazı askerler zevkine bir kadına nişan alıp beynine otomatik silahla nişan alıp öldürüyor, bazı zaman top güllüleriyle toplu katliam yapıyor, bazı zaman ise fosfor bombası atarak insanları diri diri yakıyorlar bir nevi tatbikat yaparak adete gerçek silahlarla  aksiyon filmini başarı ile oynuyorlar.

Ortadoğu (Kerbela-Mezopotamya-Mescidi Aksa-Mısır) adeta dünya kuruldu kurulalı bir ateş çemberi olarak kendinden bahsettiriyor ve gündemde durmakta devam ediyor. Konu tarihi düşmanlık mı dersiniz, etnik veya dini yapılar mı dersiniz ne derseniz deyin. Bu soğuk veya sıcak savaşın fitili ateşlenmiş ve kıyamete kadar da devam edecek gibi görünüyor.

Bu menfi toplumsal çatışma savaş kan ve göz yaşlarına tahrif edilmiş Tevrat’tada İncillerde de (hristiyanlar incili tek kitaba bile indirememişler 4 ayrı kitap ile yola devam ediyor.) görüyoruz. Tarihte Sümer tabletlerine baktığımızda yine savaşlar acımasızlıklar devam edip geliyor.

Günümüzde ise Ortadoğu denen bu coğrafyada olduğumuz bölgeye hançer sokar gibi çıban misali evanjelistlerin güdümünde İsrail devletçiği kuruldu. ABD-İngiltere ve Avrupa’da ki devletlerin çoğunun destek verdiği Birleşmiş milletlerin yazlık sinama seyrediyor gibi ortada Kuduz köpek gibi Ortadoğu’ya kan gözyaşı ve terör tarlasına döndüren İsrail fütursuzca meydan okumaya devam katliamı onlar ve bizler seyrediyoruz.

Filistin devletinin adı kaldı tarihten silindi silinecek gibi. Ne etkinliği nede yetkinliği var. Bak bak bak Filistin devlet Başkanı Mahmut Abbas İsrail’in kontrolünde ve gözetiminde etkisiz mahlukat gibi varlığını sürdürüyor. Dünyanın gözü önünde Gazze’de iki milyon kişinin yaşadığı yerleşim yerinde ABD’nin gönderdiği silah ve mühimmatların tatbikatının yapıldığı yer durumuna geldi. Kadın çocuk savunmasız ihtiyarlar dini mabedler kilise ve camiler okullar ve en vahim mekanların başında olan hastaneler vuruluyor. Havadan yardım paketi atılıp bir nevi kapana kıstırılan insanların üzerine bombalar yağdırılıyor.

İsrail başbakanı bu savaş devam edecek geri adım atmayacağız diyor. Kendi dinlerinin amentülerinde bahsedilen Kızıl ineğin önünde resim çektiriyor ve Armageddonsavaşının başlatmak ve vadedilmiş topraklar üzerinde büyük İsrail devletini kurmak İçin kendi inandığı Tanrı’larını kıyamete zorluyorlar. Amik ovası savaşı mehdi mesih vesaire vesaire

Neticede insan eliyle insan öldürüyor.

Akibetimiz ne olacağını sorduğunuzu duyuyor gibiyim.

Tavşan Kaçacak Tazı Kovalayacak

VE Herkes ile birlikte dünyadan kimse sağ çıkmayacak kıyametimiz kopacak.