VALİ YUNUS SEZER'İN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

VALİ YUNUS SEZER'İN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

Edirne Valisi Yunus Sezer, yeni yıl kutlama mesajı yayınladı. Mesajında;

"Sevinçlerini, mutluluklarını, tasa ve üzüntülerini beraberce yaşayıp paylaştığımız 2023 yılını geride bırakırken, 2024 yılını da birlik ve beraberlik içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni beklentilerle, yeni umutlarla dolu 2024 yılına girerken, millet olarak; kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz.

 

Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan, İstanbul'u fetheden medeniyetin kurulduğu Serhat şehrimiz Edirne'yi, daha ileriye taşımak en büyük hedefimizdir. 2023 yılında şehrimize yakışır birçok projeyi hayata geçirdik. 2024 yılında da yeni projeler üretip çok çalışarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda tüm imkânlarımızı ilimize sunmaya, her geçen gün artan heyecan ve azimle çalışmaya devam edeceğiz.

 

Bu vesileyle; 2024 yılının, hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Edirneli hemşerilerime, kamu görevlerini ve güvenlik hizmetlerini yerine getirmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, Aziz Türk Milleti'ne sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım." Dedi.