METİN BARMANBAY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

METİN BARMANBAY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Edirne'de uzun süredir radyo programcılığı yapan, yaptığı programlarıyla ünlü olan, aynı zamanda da ortak olduğu giyim mağazasında da esnaflık yapan, tanınmış isim Metin Barmanbay, yaptığı basın toplantısıyla Adalet ve Kalkınma Partisi'nden belediye başkanı aday adaylığını açıkladı. 

Açıklamada şunları kaydetti:

Bu muhteşem yüzyılda bu süreçte ben de iktidarın gücünü kullanarak Edirne'ye daha fazla hizmet yapmak için Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday adayı olduğumu açıklıyorum.

Kentin en temel sorunları çok ama yapacağım projeleri diğer aday adaylarının fikir olarak almaması için resmi aday olursam açıklayacağım.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adayı ben olmazsam olacak diğer arkadaşla bu şehir için neler yapılabilir diye istişare ederek açıklayacağım.

Adalet ve Kalkınma Partisi'ne hayatında hiç oy vermemiş vermeyi de düşünmeyen çok sayıda insan eğer ben aday olursam oy vereceklerini söyledi.

7 senedir istişare yapıyorum. Bir önceki dönemde de aday adaylığımı açıklayacaktım ama şartlar gereği ve bazı arkadaşlarımızın olumsuz karşılaması sebebiyle aday olmadım.

Yapılacak çok iş var. Var olan belediye başkanımız birşeyler yapmaya çalışıyor. Kesinlikle kimseye birşey söylemiyorum. Alt yapı sorununun bir kısmını çözdü ama yapılacak daha çok iş var. 

İktidarda kim varsa iktidarın gücünün bu şehre değmesi gerekiyor.

Bu yarışta çok aday adayı var. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Sayın Belgin İba, ilmek ilmek çalışıyor. Dantel dantel işliyor. Benim gözümde en büyük adaylardan birisidir. Resmi bir açıklama yok ama Belgin Hanım da olsa ben de olsam başka kim olur bilemiyorum. Benim gözümde sadece o ve ben varız. Ben başka aday göremiyorum. Olur da Belgin Hanım olursa yanındayız. Ben olursam inşallah yanımda olurlar. 

Bu aday adaylığı yarışında ben de varım diyerek karşınıza çıktım. Bu sürecin içerisinde ne kadar yol alabilirim diye onu düşünmek istedim. 17 yıldır dolaylı olarak Edirneliyim artık. Bu şehre aşığım. Bu şehir için esnaflığım ve radyo programcılığımla güzel işler yaptığımı biliyorum. Bu şehre bu şehrin insanına en güzel hizmet ne yapabiliriz diye hep en iyisini yapmaya çalıştık. Belediyecilik olarak çok vakıf olmasakta eksikleri göremeyecek kadar kör de değilim.  

Başkan olursam hepinizin hizmet önerilerine açığım. Yapmazsam isteyen istediğini yazsın. Ama eksik gedik olmayacak bu şehirde. 

Artısıyla eksisiyle Türkiye'nin 100. yılında bu şehri çok iyi biliyoruz dedi.