VALİ YUNUS SEZER'İN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

VALİ YUNUS SEZER'İN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

 

 

Muhtarlarımız, tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallelerimizin en önemli temsilcileri olarak, vatandaşlarımızın dertlerine, tasalarına, sevinçlerine ve mutluluklarına şahit olan, beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletmesi ile devlet ve vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır.

 

Devletimizin vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaş nezdindeki ilk kapısı olan muhtarlarımız gerek vatandaşlarımızı gerekse devletimizi temsil gibi önemli bir sorumluluğu yerine getirmektedir. Altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar hizmet yolunda vatandaşlara muhtarlarımızın üstlendikleri bu misyon önemini ilk günkü gibi korumaktadır. Mevcut her türlü sorunun çözümünde ve taleplerin karşılanmasında ter akıtan, vatandaşın derdiyle dertlenen, her türlü şer odaklarına karşı daima devletinin yanında yer alan muhtarlarımız yaptıkları bu fedakâr çalışmalarla her türlü takdiri hak etmektedir.

 

Köylerinde ve mahallelerinde yaşanan her türlü sorunun çözüme kavuşması için canla başla mücadele eden muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü” nü yürekten kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.