METİN BARMANBAY ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

METİN BARMANBAY ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI
METİN BARMANBAY ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI
METİN BARMANBAY ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI
METİN BARMANBAY ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI
METİN BARMANBAY ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI
METİN BARMANBAY ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

Edirne'nin ünlü radyo programcısı ve esnafı Metin Barmanbay, bugün Ak Parti İl Başkanlığı'nda, İl başkan yardımcısı Rasim Özgün,  merkez ilçe başkanı Engin Makak, il seçim işleri başkanı Avukat Erdi Ertek ve partililerle beraber, basın toplantısı düzenledi. Edirne belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Açıklamasında şunları kaydetti;

""Çocukluğumun belediye başkanı, günümün yüzyılın lideri dediğim sevgili Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı sürecinden ona olan bir aşk var bizde. Doğma, büyüme İstanbul'da yaşamış birisi olarak O'nun şehrimize neler yaptığını bilen ve yaşayan birisiyim. 

Yaklaşık 22 yıldır Edirne'de yaşıyorum. Bu şehirde yaşıyorum, bu şehirde nefes alıyorum. Yüce Yaratan da bu şehri bizlere son noktayı koymayı nasip etsin diyorum. Dünyayı gezen birisiyim. Ama varsa yoksa Edirne diyorum. Bu şehri çok seviyorum. Bu şehir için neler yapılacaksa ben de adımı vurabilirim. Esnaflığım ve radyo programcılığımda bunu yaptım. Geçmişte Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'yla 25 mahallemizi karış karış gezip sunum gerçekleştirdim. İstişarelerde bulundum. Partimizi sevmeyen, hayatında Ak Partiye oy vermeyenler ben aday olduğumda destek vereceklerini söylediler. 

Ben de tabii biraz onlardan almış olduğum aşk ve şevkle bu yola giriş yapmış oldum. 

Bu arada işletmeciliğini yapmış olduğum Saraçlar Caddesi'ndeki gerek halk, gerek esnafla istişaremizi yaptık. Evet, şehrin eksiklikleri ve yapılamayanlarını, hiyerarşik ilişkiler doğrultusunda toparlayacağımı zannediyorum. İkili insan ilişkilerime güveniyorum. Var olan belediye başkanı kendince bir şeyler yapmaya çalıştı. Alt yapı sorunumuz neredeyse bitti. Asfaltlama faslı da bitti. 

Allah nasip ederse bu şehri hiç kimsenin hayal edemeyeceği güzelliklerle buluşturmak istiyorum. İktidarın başta da benim için yaşayan efsane lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gücünü, iktidarın yatırım gücünü Edirne'ye getirmek istiyorum. Örnek vermek gerekirse Havsa ufacık bir ilçeyken bir takım güzelliklerle buluştu. Havsa halkı Ak Parti yöneticiliğinden, belediyeciliğinden son derece mutlu. Zannediyorum rakibi de yok. Keşan'ı İpsala'yı da sıralayabiliriz. Sadece şehrimiz için söylüyorum. 

Yıllar boyu konuşulabilecek Türkiye'nin de gıpta ettiği ve de edeceği örnek Ramazanlar yaşayacağız. Osmanlı İmparatorluğu' na başkentlik yapmış şehrimizde Ramazan neredeyse hiç yaşanılmıyor. Ama yılbaşı deyince her yerde geyikler, noel ağaçları vs vs. Muhteşem bir Ramazan yaşayacağız. Yüce Yaradan nasip ederse belediye başkanı olduktan 1-2 ay sonra Ramazan ayına gireceğiz. Daha geldiğimiz gibi biz bunu gerçekleştireceğiz. 

Otogar modernizasyonu düzenlemekte projelerim arasında yer alıyor. Rakiplerim kopya çekmesin diye tüm projelerimi açıklamıyorum.

Her şey Türkiye için. Her şey güzel şehir Edirne için." dedi.