TRAKDER "ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KARİYER AKADEMİSİ"NE BAŞLADI

TRAKDER "ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KARİYER AKADEMİSİ"NE BAŞLADI
TRAKDER "ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KARİYER AKADEMİSİ"NE BAŞLADI
TRAKDER "ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KARİYER AKADEMİSİ"NE BAŞLADI

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkan Yardımcısı Yunus Emre Altun basın açıklaması yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi;

"Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı "ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KARİYER AKADEMİSİ" ne başlamış bulunmaktayız. Bugün 1.Dersimizi öğrencimizle birlikte Edirne Gençlik Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda Yeşilay Edirne Şubesi katkıları ile gerçekleştirdiğimiz "Bağımlılıkla Mücadele" Konu başlığı altında Öğretim görevlisi Sayın Emrah Ceylan hocamız katıldılar. Program sonu çekiliş yapıp, öğrencilerimize hediyeler verdik. Gerçekleştireceğimiz 12 dersimiz daha var.

Konu başlıklarımızdan bahsetmek gerekirse

*Savunma ve siber güvenlik politikaları

*Yeni dünya düzeni ve küresel aktörler

*Savaş bölgesinde muhabirlik ve dijital Medya

*Proje hazırlama ve raporlama yöntemleri

*Ekip çalışması ve liderlik

*Sınav stresi ve zaman yönetimi

*Kariyer yönetimleri ve CV hazırlama teknikleri

*Temel afet bilinci

*Girişimcilik ve inovasyon

*Kendi kendimize koçluk

*Türkiye'de ve dünyada uluslararası öğrenci hareketliliği

Ve son olarak Temel ilk yardım ile bitirip, Akademi sonunda dernek başkanımız Sayın Hakan Çalışkan tarafından katılan tüm katılan öğrencilerimize sertifika verilecektir. Başta Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği başkanımız Sayın Hakan Çalışkan ve yönetimi bizler ülkemize gelen uluslararası misafir öğrencilerimizin her daim yanlarındayız. Öğrencilerimiz ülkelerine döndüklerinde örnek bireyler olması için öğrencilerimize yönelik dolu dolu programlara ve etkinliklere hız kesmeden devam ediyoruz. Çünkü her zaman dediğimiz gibi farklı Ülkelerdende olsak "BİZ BİR MİLLETİZ" diyoruz. Buradan katılan hocamıza, katılacak tüm hocalarımıza ve değerli öğrencilerimize şimdiden şahsım ve yönetimimiz adına teşekkür eder. Saygılar sunarım." şeklinde konuştu.