TEKNE MOTORU ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

TEKNE MOTORU ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

 

 

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının da çıkış noktasını teşkil edebilen hırsızlık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediliyor. 

 

Bu kapsamda; Edirne İli Enez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ikamet eden bir vatandaşın müracaat ederek kendisine ait tekne motorunun kimliği belirsiz kişilerce çalındığını beyan etmesi üzerine JASAT ve Asayiş timlerince yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde, tekne motorunun İpsala ilçesi Yenikarpuzlu beldesinde kimliği tespit edilen (2) şahıs tarafından (5.500) TL karşılığında satıldığının tespit edilmesi üzerine, şüpheli 2 şahıs yakalanıp işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. Çalınan tekne motoru ise sahibine teslim edildi.

 

Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği duyuruldu.