RAMAZAN’A GİRERKEN

RAMAZAN’A GİRERKEN

RAMAZAN’A GİRERKEN 

Ya Rabbi: yaptığım tüm günahlardan pişmanım, keşke yapmasaydım, bir daha yapmayacağım inşallah diyerek başlayalım CUMA’ya
Ey Allahım. Üç aylar hürmetine İSLAM aleminin üzrindeki ölü toprağını kaldır bize kardeşlik ruhumuzun yeniden tesisini nasip eyle. Fitneci ve fesatların şerrinden bizleri muhafaza eyle. Dost gibi görünüp düşmanımızdan bile kötü muamelede bulunanları sana havale ediyoruz çünkü biz diğer insanların kalbinden geçenleri bilmiyoruz. Bizlerin feraseti güzel kıl basitiretimizin açılmasını nasip eyle.
Ey Allahım savaş olmayan İslam ümmetinin devletleri arasında dostluk oluştur. Biz  İSLAM dinini kabul ettik yalnız devletlerimizi yönetenler arasında İslam olmayan devletlerin etkisi altında kalarak biribirlerine karşı haset ve hüsumet besliyorlar. Bizim ğmmet olarak içimiz yanıyor kalbimiz sızlıyor. Bir tarafım Türkistan birtaradımda Bosna Hersek. İşte durum ortada Filistin Suriye Katar Irak İran Yemen Tunus Mısır Başköşede Harameyne Hademeyn Arabistan. Say sayabildiniz kadar. MÜMİN MÜMİNİN KARDEŞİDİR biz kardeşiz birinin parmağına diken batsa ellerim sızlıyor lakin birine yahudi İsrail kurşun sıkıyor diğerine demokrasi adına barış ve kardeşlik adına Rusya ve ABD İngiliz bilmem ne gürûhu başımıza bomba yağdırıyor. Biz aciziz Allahım bize güç ver layıkıyla İmanımızı yaşama şerefi nasip eyle. Tüm İslam olan kardeşlerimi seviyorum.