ÖNDER AKDAĞ PROJELERİNİ ANLATTI

ÖNDER AKDAĞ PROJELERİNİ ANLATTI
ÖNDER AKDAĞ PROJELERİNİ ANLATTI
ÖNDER AKDAĞ PROJELERİNİ ANLATTI
ÖNDER AKDAĞ PROJELERİNİ ANLATTI
ÖNDER AKDAĞ PROJELERİNİ ANLATTI

Barutluk Mahallesi'nin bölünmesiyle ortaya çıkan Kurtuluş Mahallesi muhtar adaylarından Önder Akdağ, basın mensuplarıyla toplantı düzenleyerek projelerini anlattı. Azalarını tanıttı.

 

Önder Akdağ konuşmasında; 

 

"Bugün burada kadim şehir Edirne'mizin yeni mahallesi Kurtuluş Mahallesi'nin muhtarlık adaylık sürecimizin başladığını duyurmak için buradayız. Biliyorsunuz Edirne'de büyük mahallelerimiz vardı. Bunlar bölündü. Burası da Barutluk Mahallesi'nden bölünen yeni bir mahallemiz. Biz de bu mahallede yaşayan insanlar olarak bu süreçte yer almak istedik. Çünkü mahallemizde yapılacak çok iş var. Yarınlarımıza, çocuklarımıza sosyal donatı alanlarıyla daha yaşanabilir bir mahalle bırakmak için bu gayreti göstermek, kurumlarla köprü görevi görerek hizmet etmek adına, bu göreve talip olmuş durumdayız. Biz gerçekten ortak akıla inanan bir ekiple yola çıkıyoruz. Azalarımızla beraber bu mahallede oturan, bölgeye hakim, mahallenin sorunlarını bilen bir ekip olarak hepsinin kaynağını ve çözüm yollarını biliyoruz. Aday olmadan önce başladığımız işler var. Bu süreci tamamlamak istiyoruz. Çocuklarımız için nitelikli yaşam alanları oluşturmak vatandaş olarak bizim görevimiz. 

Spor alanlarımız, kreş, pazar yerimiz yok. Parkımız var ama kullanılamaz durumda. Yollarla ilgili sıkıntılarımız var. Bunların hepsi bizim önceliğimiz. İlk işimiz mahallemizdeki kadınların ürettiği ürünleri satabilmeleri için, haftada bir günü pazarda hanımlara tahsis edeceğiz. Kadınlar için kooperatif çalışması başlatacağız. 

Geçen sene seçmen sayısı 4.000 iken bu sene 8-9.000 civarında olması bekleniliyor.

Biz el birliğiyle ortak akılla mahallemiz için güzel işler yapmak için yola çıktık. Bu süreçte de mahallelimizin desteğini istiyoruz." Dedi.

 

Önder Akdağ, konuşmasının ardından azalarıyla birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.