LALAPAŞA'DA MARKET HIRSIZI 2 YABANCI ÇALDIKLARI MALZEMELERLE YURT DIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

LALAPAŞA'DA MARKET HIRSIZI 2 YABANCI ÇALDIKLARI MALZEMELERLE YURT DIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının da çıkış noktasını teşkil edebilen hırsızlık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediyor. 

 

Bu kapsamda; Edirne İli Lalapaşa İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bir market firmasından piyasa değeri yaklaşık 12.000 TL değerinde malzeme çalındığının bildirilmesi üzerine JASAT ve Asayiş timlerince yapılan detaylı araştırma ve takip sonucunda, çalıntı malzemelerin yabancı uyruklu (2) şüpheli şahıs tarafından çalındığı tespit edildi. Şüpheli şahıslar JASAT Dedektifleri tarafından üzerlerindeki çalıntı malzemeler ile yasadışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Çalınan malzemeler sahibine teslim edildi ve şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikat yapıldı.

 

Emniyet ve Asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği duyuruldu.