HELVACIOĞLU EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI

HELVACIOĞLU EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI
HELVACIOĞLU EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI
HELVACIOĞLU EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI
HELVACIOĞLU EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Mustafa Helvacıoğlu, Kayseri’de “En Başarılı Belediye Başkanı” ödülünü aldı

• Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kent & Başkan Dergisi tarafından düzenlenen Kent & Başkan 2023 Ödülleri programında; Trakya’da önder, Türkiye’ye örnek belediye olarak “En Başarılı Belediye Başkanı Ödülü”nü aldıklarını söyledi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kent&Başkan Dergisi düzenlenen, Kent ve Başkan 2023 Ödülleri kapsamında “En Başarılı Belediye Başkanı” ödülünü aldı.

Kayseri’de düzenlenen Kent ve Başkan Ödülleri 2023 Ödül Töreni’ne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, milletvekilleri, Türkiye’nin diğer il, ilçelerinden belediye başkanları ile davetliler katıldı.

Kent&Başkan Dergisi; tüm Türkiye’yi kapsayan online anket kapsamında ödül almaya hak kazanan belediye başkanlarını Kayseri’de buluşturdu.

Kent&Başkan Dergisi tarafından ülke genelinde düzenlenen ankete, 7 bölgeden; 1 büyük şehir belediyesi, 1 il belediyesi ve 4 ilçe belediyesi katılırken, Mustafa Helvacıoğlu, Trakya bölgesinden “En Başarılı Belediye Başkanı Ödülü”nü aldı.

Törende konuşan Helvacıoğlu, Kent ve Başkan Ödülleri 2023 Ödül Töreni’nde, Kayseri’de gururlandıklarını belirterek, “Trakya’da önder, Türkiye’de örnek belediye olarak ödülümüzü aldık. Ödülümüzü Keşan’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza armağan ediyoruz. Keşan’ımızın değerlerini tanıtmak, bilinirliğini arttırmak ve daha da fazla gelişmesini ve markalaşmasını sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Kayseri’de Kent ve Başkan Dergisi’nin düzenlediği ödül töreninde ‘Başarılı Belediye Başkanları’ ödülüne layık görüldük. Onurlandığımız ödülü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızdan aldık. Türkiye genelinde yapılan yarışma neticesinde Trakya’dan ödül alan tek belediyeyiz. Keşan Belediyesi ekibimize ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu büyük ödülü Keşanlı hemşehrilerimize armağan ediyoruz.” dedi.

Tören sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.