İLketur Turizm’e Otizm Derneğinden Ziyaret

İLketur Turizm’e Otizm Derneğinden Ziyaret

İLketur Turizm’e Otizm Derneği Ziyareti

Osmaniye İLketur Turizm şubesinin açılışı sonrası ziyaretler devam ediyor. Osmaniye’de otizmli özel insanlar yararına açılan ve güzel insanların kurduğu Osmaniye Otizm Derneğinden İLketur Turizm şirket açılışına anlamlı bir ziyarette bulundular. 

Ziyarette Osmaniye Otizm Derneği Başkanı Hayriye ÖZDEMİR, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Gülcan Oguday, Hande Görür ve Mehmet Emin Söyler bulundular. Dernek Başkanı Özdemir, Osmaniye’nin Tarih kültür ve turizm alanında çok zenginliklerinin olduğunu ve tanıtının yapılarak turistlerin Osmaniye’ye gelmelerini, görmelerini, gezmelerini söyledi. Ziyaret ile birlikte otizmli özel insanlara için bir dernek kurduklarını ve derneğin misyonu vizyonu ile ilgili bilgiler verdi. Özdemir Otizm ile mücadele eden ailelerin toplu olarak yurtiçi geziler ve umre turları yapmak istediklerini vurguladı.

İLketur Turizm yetkilisi Nursima KAZGI ziyaret dolayısıyla Dernek yönetim Kurulu Başkanı ÖZDEMİR’e teşekkür etti ve Otizm konusunda verilen bilgilerin çok değerli olduğunu, toplumda farkındalık oluşturmak adına kendilerinin yanında olabileceklerini, ailelerin günübirlik gezi ve umre yapmaları durumunda yardımcı olabileceklerini ve gereken hassasiyeti göstereceklerini söyledi.

Haber Merkezi