KALBİ HİSLER Emiyra BAYRAK’ın ikinci Kitabı Çıktı

KALBİ HİSLER Emiyra BAYRAK’ın ikinci Kitabı Çıktı
KABE KOMŞUSU EMİYRA BAYRAK
KALBİ HİSLER Emiyra BAYRAK’ın ikinci Kitabı Çıktı
KALBİ HİSLER Emiyra BAYRAK’ın ikinci Kitabı Çıktı
KALBİ HİSLER Emiyra BAYRAK’ın ikinci Kitabı Çıktı


Gazetemiz köşe yazar, Araştırmacı yazar Emiyra BAYRAK ikininci kitabı “KALBİ HİSLER” kitabı ile yayımlandı.

Yazar BAYRAK hanımefendi birinci kitabı “GÜLDEREN” 2020 yılında yayımlanmıştı. BAYRAK kitabının okuyucuları ile buluşması ve çok olumlu geri dönüşüm alması ile birlikte büyük azim ve gayretleriyle yayıma hazırlık çalışmasını yaptığı “KALBİ HİSLER” kitabı nihayet okurları ile buluştu.
Yazarımız BAYRAK, kitabın yayınlanması ile yaptığı açıklamada;
“Kalbimden dökülen inci tanesi misali ilhamımı, özlemlerimi, gurbetimi, memleket özlemimi, duygu ve düşüncelerimi amatörce kaleme alıyordum. Gazete ve dergilerde yazdığım yazılar ile ilgili olarak dostlarımın ve siz değerli okurlarımın güzel yorumları bana ışık oldu şevk verdi. Şahsıma yaptığınız teveccühleriniz ayrı bir haz, huzur ve cesaret verdi. Araştırmacı-Yazar değerli meslektaşım ve kitaplarımın editörlüğünü yapan Hasan KAZGI beyefendinin samimi, özverili desteği ve teşvikiyle makalelerimi tekrar derledim toparladım ve GÜLDÜREN isimli kitabımı çıkarttım. Güldüren’e siz değerlilerimce kelebek misali dokunulması, okunması, olumlu yorumlanması hazırlık aşamasında olduğum ve şu an itibarıyla yayımlanan  KALBİ HİSLER kitabımın çalışmasına hız vermeme vesile oldu. Sizlerin manevi desteği ile ikinci kitabım yayınlandı. MEKANLAR VE ZAMANLAR adlı inşallah üçüncü kitabımın hazırlığına başlamış bulunmaktayım. Mekke-Medine-Taif ve Cidde’deki kutsal yerleri yazıyorum. Kabe’den, Arafat’tan, Medine’yi Münevver’den Uhud’dan, resimleri ile yayımlanacak olan kitabım daha çok umreye ve hacca gelen Hicaz yolcularımıza rehber niteliğindedir.
Kitablarımla ile ilgili benimle röportaj ederek fikirlerimi siz değerli okuyucularım ile paylaşımıma vesile olan Marmaranın Sesi Gazetesi’ne  teşekkür ederim. Siz değerli okurlarımı en KALBİ HİSLER’imle selamlıyorum” dedi.
Bizde Marmaranın Sesi Gazetesi olarak Araştırmacı-Yazar Emiyra BAYRAK hanımefendiyi tebrik ediyoruz. Gülderen kitabından sonra yayınlanan Kalbi HİSLER kitabı hayırlı oldun derken Üçüncü kitabı MEKANLAR VE ZAMANLAR kitabının hazırlığında kolaylıklar diliyoruz. Kitap almak isteyen www.serencamkitapevi.com adresinde veya Whatsap hattında bu telefon numarada sipariş verebilirsiniz. 05394708579