İLKETUR TURİZM OSMANİYE’DE BAYİİ AÇILIŞI

İLKETUR TURİZM OSMANİYE’DE BAYİİ AÇILIŞI
İLKETUR TURİZM OSMANİYE’DE BAYİİ AÇILIŞI
İLKETUR TURİZM OSMANİYE’DE BAYİİ AÇILIŞI
İLKETUR TURİZM OSMANİYE’DE BAYİİ AÇILIŞI

Hac ve Umre Organizasyonlarında öncü firmalardan Merkezi İstanbul’da bulunan A sınıfı İlketur Turizm, Osmaniye’de bayilik açtı. Hasan KAZGI’nın kızı Nursima KAZGI yönetiminde Osmaniyelilere hizmet verecek olan İlketur Turizm Osmaniye Şubesinin açılışına birçok ünlü isim katıldı.

Hacı Osmanlı Mahallesi Cevdet Sunay Caddesi Saat Kulesi civarında hizmete giren İlketur turizmin açılışına; Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Arabistan-Mekke’de mukim Araştırmacı-Yazar Kabe’nin komşusu Emiyra BAYRAK, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, Kamu Kurum be Kuruluşlarının müdürleri, Akparti İl yönetimi, CHP İl Yönetimi, Saadet parti İl Yönetimi, MHP İl yönetim kurulu üyeleri ve Yeniden Refah Partisi Osmaniye İl Başkanı Adem Cingöz, Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk ve davetliler katıldı. 

Vali Yılmaz, açılış kurdelesini kestikten sonra Hasan Kazgı ve Nursima Kazgı’ya hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Açılış için Arabistan’dan özel davetli Emiyra Bayrak kısa bir selamlama konuşması yaptı. Hasan Kazgı ve Nursima Kazgı davetlerine icabet eden herkese teşekkür etti.

İlketur Turizmin faaliyetleriyle ilgili olarak Nursima Kazgı şunları söyledi; “Hac ve Umre vazifesini yerine getirmek isteyen vatandaşlarımıza bu hizmeti vereceğiz. Faaliyetlerimiz arasında Hac ve Umre Organizasyonlarının yanı sıra, yurtiçi ve yurtdışı seyahat paket turları, yurtdışı vize işlemleri, kara, hava ve denizyolları bilet satışları, günübirlik geziler ve panel, konferans organizasyonları bulunmaktadır” dedi.

Okunan duanın ardından açılış programı sona erdi.

Haber Merkezi