İKİ TAKIM DA KAZANMAYA ÇIKIYOR

İKİ TAKIM DA KAZANMAYA ÇIKIYOR
İKİ TAKIM DA KAZANMAYA ÇIKIYOR

Beşiktaş Süper Lig´in 24.Haftasın da Trabzonsporu konuk edecek.

Tüpraş Stadyumu´nda oynanacak karşılaşma Yarın saat 19:00´da başlayacak.Maçı ARDA KARDEŞLER yönetecek

Beşiktaş;Ligte oynanan 23 maç sonunda 11 galibiyet,3 beraberlik,9 mağlubiyet sonunda toplam 36 puan toplayarak ligte dördüncü sırada yer almakta.

Beşikta;son 3 maçında gol sevinci yaşayamadı ve sadece 1 puan alabildi.Ligin ilk yarısında 3-0 biten maçta Beşiktaş kazanarak üçüncülük koltuğuna oturmak istiyor.

Trabzonspor;ise oynadığı maçlarda 11 galibiyet 4 beraberlik 8 mağlubiyetle 37 puanla üçüncü sırada yer alıyor.Trabzonspor,ligde oynadığı son 3 maçda da yenilgi yaşadı.

Ligin ilk yarısında rakibini 3-0 yenen Trabzonspor bu maçı da kazanıp üçüncülük koltuğunda yerini garantilemek istiyor.

BEŞİKTAŞ´TA 6 EKSİK

Beşiktaş´ın Trabzonspor ile oynayacağı müsabakada 6 isim kadro dışında;

Takımda sakatlıklarından dolayı Vincent Aboubakar, Cenk Tosun, Salih Uçan, Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic maç forma şansı bulamayacaklar. Ayrıca, Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Arthur Masuaku da Demokratik Kongo Cumhuriyeti adına mücadele ettiği için kadroda olmayacak.

Beşiktaş´ta ayrıca ceza sınırında bulunan 5 oyuncu bulunmaktadır.

Necip Uysal, Gedson Fernandes, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Demir Ege Tıknaz, Trabzonspor karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta Kayserispor ile oynanacak deplasman maçında cezalı duruma düşecekler.

BEŞİKTAŞ İÇERDE SON 5 MAÇTA 1 GALİBİYET

Beşiktaş,kendi evinde oynadığı son 5 maçta sadece 1 maçta galibiyet sevinci yaşayabildi.

Beşiktaş,Tüpraş Stadyumun´da oynadığı son beş süper lig maçında,Fenerbahçe,Alanyaspor ve Kasımpaşa karşısında 3-1´lik skorlarla yenilgiye uğradı.

Beşiktaş, Adana Demirspor ile evinde 0-0 berabere kalırken, tek zaferini Fatih Karagümrük karşısında 3-0'lık bir skorla elde etti.