İran Türkiye Karatecileri Esenyurt’ta Ter Akıttı.

İran  Türkiye Karatecileri Esenyurt’ta Ter Akıttı.
İran  Türkiye Karatecileri Esenyurt’ta Ter Akıttı.
İran  Türkiye Karatecileri Esenyurt’ta Ter Akıttı.


Türkiye’ye Gelen İran Karate Antrenörü Sensei Raziye Ataee,  Sensei Eeineb Hajiyan Kamil Üci Spor Kulübünde Karate bilgilerini Esenyurt İlçesindeki Çocuklara  aktardı .
Esenyurt Belediyesi Karate Kursiyerleri ve Kamil Üci Gençlik Spor Kulübü  Karate Öğrencilerine Karate Kata ve Kumite Bilgilerini Aktardılar.
Türkiye Karate Federasyonu Uluslararası Hakemi Karate antrenörü  Kamil Üci’ye Misafiri olan İran Karate Antrenörleri  Sensei Raziye Ataee 6 Dan,  Sensei Eeineb Hajiyan siyah Kuşak 4 dan Kamil Üci Spor Kulübünde karate do sanatının incelikleri hakkında bilgilerini sporcular ile paylaştı.

Üci Konuk severliği ile taktir topladı
Antrenman ve Seminer Sonrası İranlı Karate Antrenörlerine Günün Anısına Birer Plaket ve çeşitli hediyeler Veren Karate Ustası Kamil Üci’ye Teşekkür eden İranlı Karate Antrenörü Eeineb Hajiyan, ‘Karate do çalışan öğrenciler çok başarılı ve çok şanslıdırlar bilgi ve kültürü ile taktir ettiğimiz sayın Kamil Üci ile çalışmak büyük bir onurdur. Bize gösterdiği dostluk ve konuk severliğinden dolayı teşekkür ediyorum. İran ve Türkiye inanç bakımında birdir. Türkiye’yi seviyorum. imkanlar ölçüsünde Türkiye’yi, Sensei Kamil Üci ve öğrencilerini yeniden ziyaret edeceğiz. Karate do sanatı bizim için çok değerlidir ’dedi.

İran Türkiye sporcuları birliktedir. 
İran Karate Antrenörü Ve WKF Karate Hakemi Sensei Raziye Ataee ‘ türkiyeKarate do sanatında bu yıl Avrupa Şampiyonasında birinci oldu .Türkiye Karate Milli Takımının Aldığı altın Madalyalar verilen büyük emeğin sonucudur. Altın Madalya Kazanan Sporcuları yetiştiren birbirinden değerli Karate antrenörleri vardır. Sensei Kamil Üci’ye  Büyük bir saygım var öğrencileri çok başarılı,başarılı sporcular iyi eğitmenin  sayesinde spor kariyeri oluşturabilir.  Hocanız bilgili ise sizin yolunuz her zaman aydınlık dolu ve başarılı anılarınız olur. Sensei Kamil Üci Yüzlerce sporcuya antrenörlük yapıyor. Çok güçlü bir spor insanı  gücü bilgisinden kaynaklanıyor,bize gösterdiği  saygı onun kişiliğinin büyüklüğünden kaynaklanıyor. Teşekkür ediyorum’ dedi.

Dünya ile buluşmaya devam edeceğiz
Esenyurt’ta Hizmet veren Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü  Dünya ile Buluşmaya devam edecek diyen Esenyurt Belediyesi Karate  Antrenörü Türkiye Karate  Federasyonu Uluslar arası Hakemi,Milli Sporcu Sensei Kamil Üci, ‘Karate do sanatı evrensel sportif kuralları olan bir spordur. Bir Tarafta Ulusal ve uluslararası  alanda başarılı sporcular yetiştirirken, bir taraftan Ülkemizin, İstanbul ilimizin ve  Esenyurt İlçemizin uluslararasında tanıtılması, dünya sporcuları  buluşmaya, kültürler arası dostluk faaliyetlerimize  devam ediyoruz. 
İran Karate Antrenörleri  Sensei Raziye Ataee 6 Dan,  Sensei Eeineb Hajiyan Siyah Kuşak 4 dan bizler ile birlikte karate  do alanında ter akıttı. Karate’nin ince, nayif bilgilerini öğrencilerimiz ile paylaştık. teşekkür ediyorum’ dedi.