EDİRNE BAT-MAR DERNEĞİ EKİM TOPLANTISINI YAPTI

EDİRNE BAT-MAR DERNEĞİ EKİM TOPLANTISINI YAPTI
EDİRNE BAT-MAR DERNEĞİ EKİM TOPLANTISINI YAPTI
EDİRNE BAT-MAR DERNEĞİ EKİM TOPLANTISINI YAPTI

 

 

 

Edirne Batman-Mardin Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültürel&Dayanışma Derneği (BAT-MAR), Kaleiçi semtinde bulunan taziye evi salonunda, her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri olağan istişare toplantıları kapsamında, Ekim Ayı yönetim kurulu toplantılarını yaptı. Dernek yönetimi toplantı sonrası üyelerine çiğ köfte ikramında bulundu.

 

Kent genelinde 300 hane 5000 üyemiz var.

Yeni taziye evi, derneğe yapılacak ziyaretler, derneğin gerçekleştireceği ziyaretler ve üyelerin talepleri gibi konu başlıklarının ön plana çıktığı toplantıda, dernek başkanı Mehmet Sadık Bulut, bir selamlama ve açılış konuşması yaparak, “Edirne’de 2020 yılından bu yana Batman-Mardin Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültürel&Dayanışma Derneği olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Kent genelinde yaklaşık 300 hane olarak üyemiz toplamda da 5 bin kişilik bir camiayı temsil etmeye çalışıyoruz.

Hemşehrilerimiz için köprü vazifesi görmeye çalışıyoruz. 

Elimizden geldiğince hem biz hem de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, hemşerilerimizin sorun ve taleplerini dinleyerek, gerekli merci ve makamlara iletme noktasında bir köprü vazifesi görmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Valimizi, belediye başkanımızı, emniyet müdürümüzü, jandarma komutanımızı ziyaret edeceğiz.

Başkan Bulut, dernek yönetimi olarak şehre yeni atanan Edirne Valisi Yunus Sezer başta olmak üzere Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, il emniyet müdürü, il jandarma komutanı ve çeşitli kamu kurum müdürlerine nezaket ziyaretleri gerçekleştireceklerini belirtti.