VALİ YUNUS SEZER'İN 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI

VALİ YUNUS SEZER'İN 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI

Edirne Valisi Yunus Sezer, 10 Ocak İdareciler Günü sebebiyle mesaj yayınladı. 

Mesajında;

"10 Ocak 1971 tarihinde Mülki İdare Amirleri Sınıfının ihdası ile yapılan ilk mesleki toplantı başlangıç kabul edilerek, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 Yılı Genel Kurulu'nda 10 Ocak tarihi, İdareciler Günü olarak kabul edilmiş ve o tarihten bu yana kutlanmaya devam etmektedir.

 

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" ilkesini şiar edinerek daha hızlı ve daha etkin bir yönetim anlayışı ile hizmet etmek, devletin şefkatli elini, merhametini ve koruyuculuğunu vatandaşlarımıza ulaştırmak için gayret sarf eden idarecilerimiz, devlet ile millet arasındaki güven ve sevgi bağlarını güçlü ve diri tutmak için çalışmaktadır.

 

Devlet ile millet arasındaki ilişkinin sağlıklı işleyişinde ve kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde önemli bir sorumluluğa sahip olan, mensubu olmaktan büyük bir gurur ve onur duyduğum Mülki İdare Amirliği mesleğini eminim ki tüm meslektaşlarım da aynı gurur, hassasiyet ve özveriyle yerine getirmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle yıllarca Edirne'mize fedakârca hizmet veren ve görevi başında vefat eden merhum Vali Fahri Yücel'i, ebediyete intikal eden tüm idarecilerimizi rahmetle anıyor, "10 Ocak İdareciler Günü" 'nü yürekten kutluyorum." Dedi.