VALİ YUNUS SEZER'İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

VALİ YUNUS SEZER'İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Edirne Valisi Yunus Sezer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle mesaj yayınladı.

Mesajında;

 

"Milletimizin gözü, kulağı, müşterek sesi olan basın mensuplarımızın en önemli vasıfları, gücünü halktan alarak tarafsız, bağımsız bir şekilde haber ve yayın yapma, elde ettiği bilgileri kamuoyuna objektif, ilkeli bir biçimde yansıtma ve toplumu aydınlatmalarıdır.

 

Demokrasinin gelişmesinde ve toplumsal bilincin oluşturulmasında değerli katkıları bulunan, önemli bir kamu görevini yerine getiren ve zaman mefhumu tanımadan büyük bir fedakarlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.

 

Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelendirilen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan Berk Söylemez ve ebediyete intikal eden tüm gazetecilerimize yüce Allah'tan rahmet diliyorum.

 

Bu değerli mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren, ilimizin tanıtılmasına gelişimine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan siz değerli basın mensuplarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü yürekten kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." Dedi.