EMRE TOKLUOĞLU YENİ EDİRNE MHP İL BAŞKANI OLDU

EMRE TOKLUOĞLU YENİ EDİRNE MHP İL BAŞKANI OLDU
EMRE TOKLUOĞLU YENİ EDİRNE MHP İL BAŞKANI OLDU
EMRE TOKLUOĞLU YENİ EDİRNE MHP İL BAŞKANI OLDU
EMRE TOKLUOĞLU YENİ EDİRNE MHP İL BAŞKANI OLDU
EMRE TOKLUOĞLU YENİ EDİRNE MHP İL BAŞKANI OLDU
EMRE TOKLUOĞLU YENİ EDİRNE MHP İL BAŞKANI OLDU
EMRE TOKLUOĞLU YENİ EDİRNE MHP İL BAŞKANI OLDU
EMRE TOKLUOĞLU YENİ EDİRNE MHP İL BAŞKANI OLDU
EMRE TOKLUOĞLU YENİ EDİRNE MHP İL BAŞKANI OLDU

Edirne Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı'nın yaptığı kongrede, sevilen isim Emre Tokluoğlu il başkanı olarak seçildi.

 

Edirnelilerin istediği oldu.

 

Kamuoyunda uzun süredir yeni il başkanı olarak düşünülen Emre Tokluoğlu yapılan seçimle, yeni il başkanı olarak seçildi.

Her kesimden insanın sevgisini, saygısını, yakınlığını kazanmasının getirdiği başarı, yapılan seçimle taçlandı.

Heyecan ve coşkuyla başlayan kongre; yoklama ve açılışla başladı. Saygı duruşu yapıldıktan sonra İstiklal Marşı okundu. Kongre Başkanlık Divanı seçimi yapıldı. Faaliyet ve mali raporları okundu. 

Eski İl Başkanı Zakir Tercan veda konuşması yaptı. Teşkilatına ve gelen konuklara teşekkür etti. Yeni başkanı tebrik etti. Başarılar diledi. 

 

Daha sonra Emre Tokluoğlu konuşma yaptı. Konuşmasında:

Sayın Divan Başkanımız Sivas Milletvekilimiz Ahmet ÖZYÜREK, çok kıymetli ağabeyim Kilis Milletvekilimiz Mustafa DEMİR, MYK Üyemiz Sayın Yavuz TELLİOĞLU ağabey, TÜRK Hukuk Enstitüsü Temsilcimiz İbrahim GUŞTUR kardeşimiz, AK PARTİ il başkanı sayın Belgin IBA hanımefendi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlarımız, Eski il ve ilçe başkanlarımız, Ülkü ocağı il başkanım ve ilçe başkanlarım, Sendikalarımızın kıymetli başkanları, Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli muhtarlarımız, Sivil toplum kuruluşlarımızın başkanları ve temsilcileri, Değerli basın mensupları, Kıymetli delegeler hanımefendiler, beyefendiler, TÜRK Töresini yaşattığımız birlik ve beraberliğimizin pekiştiği kongremize hoşgeldiniz şeref verdiniz. Bugün bizlerin bir araya gelmesini nasip eden Cenab- I ALLAH'a şükrederek, doğunun ve batının uç beyi TÜRK Dünyasının bilge lideri genel başkanım sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin Cumhuriyetin yeni yüzyılı Türk ve Türkiye yüzyılında şehirlerin sultanı sultanların şehri kadim Türk yurdu Edirne'de Milliyetçi Hareket partisi il başkanı adayı olarak karşınızda bulunmaktan şeref duymaktayım. Kongremiz sonucunda tek kazanan davamızdır. Yaratmış olduğumuz bu birlik beraberlik yarından itibaren başlayacak olan çalışmalarımızla kendini gösterecektir. Allah'a and olsun ki bize inananları sırtını bize yaslayanları kendi hak adalet davasında bize umut bağlayanları sahipsizleri mağdurları ezilenleri kenara itilenleri kimsesizleri mahcup etmeyeceğiz. Allah'ın alnımıza kader diye yazdığını cümle kalleşler birleşip bozmaya çalışsanız boş. Allah kimin yanındaysa o kazanır. Allah bizimledir. Şüphesiz ki Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.

Alparslan'dan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e dünya tarihini yeniden yazan ve kuru bir cihangirlik mücadelesinden öte tek davası ilah'i kelimetullah olan bu büyük davanın her bayraktarını saygı rahmet ve minnet ile yad ederken şehadetinin yıl dönümü olan Ülkücü şehidimiz Mustafa PEHLİVANOĞLU ağabeyimizin idam sehpasına çıkmadan önce ailesine bıraktığı mektubun bir kısmını sizlerle paylaşmak isterim. Şunu hiçbir zaman unutmasınlar ki Mustafalar ölür Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar, kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır. Anne; sizlerle helalleşmek isterdim fakat olmadı. Hakkım vars hepinize helal olsun siz de helal edin. Son olarak ağabeyime yengeme yeğenime bacima selam eder haklarını helal etmelerini dilerim. Nişanlıma da selam eder cenab-ı Allah'ın mutlu bir yuva kurması için ona yardımcı olmasını dilerim. Belirtmek isterim ki şehitlerimizin emanetlerine canımız pahasına sahip çıkacağız. Sözlerimi bitirmeden önce, dik başl değil, başı dik adamlar olduğumuzu, başımızı dik tutan boynumuz değil, lidere olan sadakatimizdir. Lidere sadakat şerefimizdir, şerefin tavizi olmayacaktır. Genel başkanın sözü sözümüz. yolu yolumuzdur. Dalımızı kıranın ağacını kökünde sökeriz. Buradan Ülkücü hareketin gür sesini duyurmamıza vesile olduğunuz için her birinize en kalbi duygularımla teşekkür ederek Allah'a emanet ediyorum.

 

Ne mutlu Türküm diyene!

Ne mutlu Ülkücüyüm diyene.

Ne mutlu ülkücü kalabilene.

Allah'a emanet olun dedi. 

Daha sonra yapılan seçimle Emre Tokluoğlu Edirne Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak seçildi. 

Daha sonra açıklanan yeni teşkilat kadrosuyla, yeni il başkanı Emre Tokluoğlu toplu resim çekildiler.