SİYASET VATANIMIZA GÖLGE OLMASIN

SİYASET VATANIMIZA GÖLGE OLMASIN

Siyaset Vatanımıza Gölge Olmasın. Siyaset İnsanlığımıza gölge olmasın. Vatan haini, devlet düşmanı, dinsiz, imansız, ahlaksız, din tüccarı .... vs. demeyin küfür etmeyin. Ayıptır günahtır.
“PKK uzantısı Vatan haini dediğiniz parti Gazi Meclis’te Başkan vekili olarak meclisi yönetecek. Hukuk düzenimizi bozdu bizi kandırdı dediğiniz Meclis’te Türkiye’nin geleceği ve kaderi ile ilgili konularda karar verecek. Hizbullahçı dediğiniz parti ben masumum diyor ve oda Meclis’e girdi. Din düşmanı camileri yaktı yıktı ezanı susturdu dediğiniz parti anamuhalefet partisi oldu. Mevcut iktidar partisi gitsinde kim gelirse gelsin demenize rağmen yine hükümet oldu. Benim gibi birçok vatandaşın muzdarip olup istemediği Ermeni Sevan Sıvacıoğlu ve mağdurun beyanı (daha çok kadınlarda görülen ve halk nezdinde Kadının beyanı esastır) esastır hükmü toplumsal cinsiyet vs savunucular 6284 sayılı kanun kırmızı çizgimiz/kutsalımız diyenler milletvekili oldular.

Dincisi, dinsizi, Türkçüsü, ermenisi, kürtçüsü, seküleri, koministi, kapitalisti, samimi müslümanı yüce Meclis’e girdi.
Seçim sonrası; 
Meclis çoğunluğunu Cumhur ittifakı aldı. Muhalefet Millet ittifakı muhalefette kaldı. 
Cumhurbaşkanlığında 
Sayın Recep Tayyip Erdoğan 49.5
Sayı Kemal Kılıçdaroğlu.         44.9
Rekor Katılım                           % 89
Sonuçta % 50.1 çoğunluk olmadığı için ikinci tura kaldı.
Halk kararını verdi her ikisinin arasında %4.6 yani % 5 bile değil.
15 gün sonra yeniden seçim olacak ve Türk halkı kararını verecek. 
Tabiki her oy bir değerdir ve kıymetlidir.

Özellikle geniş ailelerde her iki tarafa da oy verenler oldu. Hiç kimse bir başka kimsenin iradesine ipatek koyamaz, hiç kimse de bir başkasının dinini İmanını sorgulayamaz.
Bu memleket bizim. Bir olalım, iri olalım, diri olalım.