ERDİNÇ BALIKÇI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ERDİNÇ BALIKÇI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ERDİNÇ BALIKÇI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ERDİNÇ BALIKÇI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İş adamı, makine mühendisi Erdinç Balıkçı, Adalet Ve Kalkınma Partisi'nden Edirne Belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Balıkçı, bugün Edirne Ak Parti İl Başkanlığı'nda merkez ilçe başkanı Engin Makak, il seçim işleri başkanı Erdi Ertek ve partililerle beraber basın açıklaması düzenleyerek Edirne Belediye başkanı aday adayı olduğunu ilan etti. 

TESUN Mühendislik ve Sanayi Yatırımları A.Ş. yönetim kurulu ve (EBKADER) Edirne Bölgesel Kalkınma Derneği Başkanı  Erdinç Balıkçı yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti;

 

"Değerli İl Başkanım, Merkez ilçe Başkanım, Partimizin Kıymetli teşkilat mensupları Değerli Basin Mensupları ve Kıymetli Hemşerilerim hoş geldiniz.

 

Ben Erdinç Balıkçı, Edirne'mizin bir evladı olarak bugün önemli bir kararımı sizlerle paylaşmak için buradayım.

 

Ecdadımızın yadigarı olan kıymetli şehrimiz Edirne'miz için, AK Parti'den Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunuyorum.

 

Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış tarihinde 3 defa Dünya'nın en önemli şehirlerinden biri konumuna gelmiş, ülkemizin Avrupa'ya açılan en önemli sınır kapısı olan Serhat şehrimiz Edirne'mizin, "Halka hizmet Hak'ka hizmet" düsturuyla çalışan, AK Parti belediyeciliği ile tanışma vaktinin geldiğini düşünüyorum.

 

Edirne'mizin dev projelerle tanışma vakti geldi. Bunları da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, ondan aldığımız güçle ve Edirne Halkımızın iş birliği ile gerçekleştireceğimize inancım tamdır. Biz çağdaş Edirne'mize hizmet etmeye başlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz

 

Yapılan kamuoyu yoklamaları uyarınca, kıymetli halkımızın da bizlerle aynı hissiyatı paylaştığını biliyorum.

 

Edirne'mizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını biliyoruz. llimizin ihtiyacı olan tüm projeleri, teknik bilgi ve birikimimiz doğrultusunda tek tek çalıştık.

 

Sayın Cumhur Başkanımızın önderliğinde ve Partimizin de desteğiyle, Edirne'mizde: Alt yapı, Üst yapı, Ulaşım, Bilişim Teknolojileri ve Temiz Enerji üretimleri gibi birçok önemli projeyi hayata geçireceğiz.

 

Her köşesi buram buram tarih kokan, kadim mirasımızın sahibi ilimizin hak ettiği değeri görebilmesi için tüm hazırlıklarımız tamamdır. Şehrimizin değerlerini de harmanlayarak, Edirne'mizi bir turizm kenti haline getirirken, tarihi dokusuna da canlılık katacağız.

 

Göreve gelince durmak, yorulmak ve bahane üretmek, bizim işimiz olmayacaktır. Şehrimizin kalkınması, istihdamının artması, halkımızın mutlu ve huzurlu olması için gereken her türlü çalışmayı yapacağız.

 

"Aşk ile, severek, çalışan yorulmaz" demiş atalarımız, biz de yorulmadan çalışmak için yola çıkıyoruz.

 

Cumhuriyeti'mizin 100. yılında Edirne'mize hizmet edebilecek olmak, bizim için ayrıca bir gurur kaynağıdır.

 

Bu vesile ile ay yıldızlı bayrağımızingölgesinde bize bu gururu yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnet ve saygıyla anıyoruz.

 

Ben sözü daha fazla uzatmadan, başvurumuzun, Vatanimiza, Milletimize ve Kıymetli hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Saygılarımla." dedi.