ÖNDER ÖZCAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ÖNDER ÖZCAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ÖNDER ÖZCAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ÖNDER ÖZCAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ÖNDER ÖZCAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ÖNDER ÖZCAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Edirne Ak Parti il teşkilatının, önceki merkez ilçe başkanı Önder Özcan, bugün Ak Parti İl Başkanlığında partililerin katılımıyla yaptığı basın toplantısında aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Rasim Özgün ve merkez ilçe başkanı Engin Makak hayırlı olsun derken, yönetim kurulu üyesi Erdi Ertek, Önder Özcan'ın başvurusunda hiç bir eksiğinin olmadığını söyledi. Hayırlı uğurlu olsun dedi.

 

Önder Özcan yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

"2004 yılı Mustafa Hatipler'in aday olduğu süreçte, belediye meclisi üyeliğinde 20. sıra adayıydım. Aslında siyasete başlayan birçok genç kardeşe de örnek insanım. 2004 yılı 20.sıra belediye meclisi üyeliğinin hemen arkasından merkez ilçe başkanı adaylığı için Ankara'ya gitmiş bir kardeşinizim. 2020 yılında merkez ilçe başkanı olduk. siyasette en ufak bir küskünlük yaratmadık. her seçilen il başkanımızla, belediye meclis üyemizle ya da il genel meclisi üyemizle, tüm atanmışlarla abili kardeşli siyaset yaptık. Özellikle bu davaya hizmet etmekten onur ve şeref duydum.

2004 seçimlerinden hemen sonra meclis ilçe başkanı yardımcılığı, 2009-2014 seçim döneminde hem SKM başkanlığı hem belediye meclisi üyeliği görevlerini yaptım. 2014 seçimiyle birlikte SKM başkanlığıyla beraber il başkan yardımcılığı yaptım. 2020 yılında da merkez ilçe başkanlığıyla taçlanan bir siyasi geçmişim oldu. 

Eğer geçmiş dönemde, aramızda olupta en ufak kalbini kırdığımız birileri varsa haklarını helal etsinler. Bu yolla, bu birikimle, belediye seçimleri, belediye meclis üyeliği, merkez ilçe başkanlığıyla kendimizi haır görüp, Osmanlı'ya bir asır başkentlik yapmış bu kutlu şehrimizeaday adayı olma şerefine nail olduk. 

Kendimizi hazır hissettik yola koyulduk. Şimdiden hepimiz hakkında ve kendi hakkımda da hayırlı olmasını temenni ediyorum.

2024 belediye meclisi üyeliğimden 2024'e kadar inanınki Edirnemizde hiç bir şey değişmedi. Hala yolu, kaldırımı, çukurları, alt yapıyı konuşan bir Edirne'yle karşı karşıyayız. Bu Edirne'nin ülkemize ve dünyamıza olan bir ayıbıdır.

Kısmet olursa el birliğiyle, yüreğimizle ve ekibimizle bu kötü reklamı değitireceğiz. Edirne, Floransa'dan sonra en çok tarihi esere sahip bir şehirdir.

2004 yılından beri aynı sorunlar var. tuvalet sorunu, otogar sorunu hala aynı şekilde devam ediyor. 

10 yıllık, 20 yıllık, 50 yıllık belediye planları yapmak yerine kırmızı kazaktan bahsettiler. Hala asfalt yaptım diyen, hala "Yenimaret'te çöpünüzü kaldırdım.Daha neyinizi yapayım?" diyen bir zihniyetle karşı karşıyayız. 

Allah kısmet ederse, el birliğiyle, güç birliğiyle, hep beraber inanarak bu zihniyeti, bu kırmızı kazağın saltanatını hep birlikte kaldırmanın inancını taşımaktayız.

Allah, nasip kısmet ederse,aday olursam birçok projem var. Doğru ekiple, doğru inançla, hep birlikte çoğul düşünerek, farklı projelere imza atarak, STK'ları baskı yapılacak bir seçenek değil de, STK'larla ortak hareket eden bir Edirne Belediyesi'ne kavuşma dileğiyle hepiniz hoşgeldiniz. Şeref verdiniz. geldiğiniz için de çok teşekkür ederim." dedi.