VALİ SEZER BASINLA BULUŞTU

VALİ SEZER BASINLA BULUŞTU
VALİ SEZER BASINLA BULUŞTU
VALİ SEZER BASINLA BULUŞTU

Edirne Valisi Yunus Sezer, basın mensuplarıyla Polis Bahçesi'nde istişare toplantısı yaptı. 

Samimi diyalogların yer aldığı toplantıda Vali Sezer, basın mensuplarının sorularını yanıtladı, şehirde gördükleri durumları ve talepleri dinledi. 

Vali Sezer yakın zamanda yapılan yerel seçimlerin sonuçlandığını, belediye başkanlarının ve muhtarlarının seçildiğini, Edirnemize hayırlı olmasını dilediğini söyledi. 

Edirne'de çok spor kulübü olduğunu, desteklediklerini söyleyen Vali Sezer, Edirnespor'u da desteklediklerini, belediyenin ve iş adamlarının da destekleyerek, taşın altına herkesin elini koyması gerektiğini belirtti. Ailecek maçlara gidildiğini, nezih bir ortamda maçların yapılıyor olmasının şehir açısından zenginlik olduğunu kaydetti.

Amatör spor kulüplerini Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İl Özel İdaresiyle birlikte desteklediklerini, hiç bir kulübü geri çevirmediklerini, 6.500 sporcu olduğunu, tüm amatör lig sporcularının ihtiyaçlarını belli bir noktaya kadar karşıladıklarını anlattı. 

Saraçlar Caddesi ve Kaleiçi'nin Kültür Bakanlığı ve Çevre Şehircilik Bakanlığı projeleriyle restorasyon ve düzenleme çalışmaları olduğunu, Kaleiçi'nde sanat, gastronomi ve konaklama sokakları olacağını söyledi. 

Vali Sezer, Edirne'deki projelerin geldiği aşamaları ve gelecek projelerini anlattı.

Kakava şenlikleri için tüm tedbirleri aldıklarını, düzenleme yaptıklarını söyledi.