TAMGA EKİBİ BAŞKAN IŞIK'TAN TAM DESTEK ALDI

TAMGA EKİBİ BAŞKAN IŞIK'TAN TAM DESTEK ALDI
TAMGA Arama Kurtarma Ekibi Bursa
TAMGA EKİBİ BAŞKAN IŞIK'TAN TAM DESTEK ALDI

 

TAMGA Arama Kurtarma Ekibi, Ericek Adrenalin Parkı'nda gerçekleştirdikleri tanışma toplantısında Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ı ağırladı.

mask
TAMGA Arama Kurtarma Bursa ekibi 2021 yılı ilk toplantısını yaklaşık 35 kişilik bir katılımla gerçekleştirdi.
Genç gönüllü bireylerin biraraya gelmesi ile oluşturulan TAMGA Arama Kurtarma Bursa ekibi tanışma toplantısında, ekibin ilerleme şekli ile ileriye yönelik alacağı kararlar ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.

TAMGA Marmara Bölge Sorumlusu Savaş Aydemir ve Bursa il Amiri Fatih Coşkun'un ekip arkadaşlarına öncülük ettiği toplantıda eğitimler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ın misafir edilmesi ile devam eden toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Işık, ekibe ve gençlere de davetleri dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Işık "Bizim umudumuz, ilerimiz ve geleceğimiz siz gençliktedir. Bu zamana kadar gençlerimiz tarafından hangi konuda olursa olsun her zaman sizlerin yanında olmaya çalıştım ve devam edeceğim. Gençlerimizden çok güzel projeler için destek talepleri geliyor. Gençlerimizin bu tür faaliyetlerle gündemde olması beni çok mutlu ediyor. Sizler de bu kötü hava koşullarına rağmen 'Bir can bir candır' diyerek hiç yılmadan eğitimler için buralara geliyorsunuz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ben belediyemiz adına yapılması gereken her koşul ve durumlar için sizlere destek olacağım. Yeter ki gençlerimiz güzel işler için çabalasın. Biz daima yanınızda oluruz" dedi.

Toplantıda ekibin istekleri ve sorularının yanıtlanması sonrasında, ileriye yönelik yapılacak çalışmalar hakkında Başkan Işık'a bilgi verildi. 

Genel Başkan Yağız Kızılkaya'nın da telefon aracılığıyla katılarak motivasyon konuşması gerçekleştirdiği toplantı, toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.