RAMAZAN AYININ İLK İFTAR SONRASI ÇAY VE TATLILAR FIRAT SEYDAOĞLU’NDAN

RAMAZAN AYININ İLK İFTAR SONRASI ÇAY VE TATLILAR FIRAT SEYDAOĞLU’NDAN
Eğil Belediyesi Çalışıyor
RAMAZAN AYININ İLK İFTAR SONRASI ÇAY VE TATLILAR FIRAT SEYDAOĞLU’NDAN
RAMAZAN AYININ İLK İFTAR SONRASI ÇAY VE TATLILAR FIRAT SEYDAOĞLU’NDAN

(Marmaranın Sesi Haber Merkezi) 

Diyarbakır'ın Eğil İlçe Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk gününde örnek ve anlamlı bir davranışa imza attı. İlçedeki kıraathane ve çay evlerinde belediye tarafından vatandaşlara çay ve tatlı ikram edildi.

 

Müslümanlar için manevi değeri yüksek olan mübarek Ramazan ayı büyük bir heyecanla başlarken, bu ayın manevi iklimine uygun davranış Eğil Belediyesi'nden geldi. İlçede bulunan kıraathanelerde Ramazan ayı boyunca vatandaşlara çay ve tatlı ikram edilecek.

 

"İkramlarımız Ramazan Boyunca Devam Edecek"

 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, Ramazan ayının coşkusunu tüm vatandaşlar arasında yaygınlaştırmak amacıyla bu hizmetleri başlattıklarını belirtti.

 

Başkan Seydaoğlu, "Ramazan ayının manevi atmosferini ilçemizde birlikte paylaşmanın mutluluğuyla, iftar sonrası keyifli bir sohbet eşliğinde çay ve tatlılar, belediyemiz tarafından ikram edilmektedir. İlçemizdeki kahvehane ve çay ocaklarında, siz değerli hemşehrilerimiz, içeceğiniz ilk çay ve tatlıyı belediyemizin misafiri olarak ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bu güzel gelenek, hem dayanışmamızı güçlendirmek hem de Ramazan ruhunu hep birlikte yaşamak amacıyla vatandaşlarımıza sunuluyor. Bu ikramlarımız Ramazan ayı boyunca devam edecek" dedi.