Özel Haber: Sonunda Muhtar Da Başkana İsyan Etti!

Özel Haber: Sonunda  Muhtar Da Başkana İsyan Etti!
Esenyurt Saadetdere Mahallesi Muhtarı Yavuz Zilek
Özel Haber: Sonunda  Muhtar Da Başkana İsyan Etti!

Gazetemize röportaj veren Muhtarın isyanına zaman zaman vatandaşlarda destek verdi.
Hem muhtar hem de vatandaşlar aylardır yaşadıkları sıkıntıların artık dayanılmaz bir hal aldığını belirtti.Sabahattin Acar’la çektiği video’da tüm sıkıntılarını net bir şekilde ifade eden Muhtar Yavuz Zilek: 6 ve 7. Sokak aylardır rezil durumda. Verdiğiniz ihalelere dikkat edin. Muhatap bulamıyoruz. Takibini yapın kardeşim. Bedavamı çalışıyorlar. Halkın malı. İSKİ geliyor kazıyor gidiyor. BEDAŞ aynı. Şu rezilliğe bakın.
Vatandaş çile çekiyor. Müdahale edin. Memurunu gönder, amirini gönder bizimle muhatap olsun. Muhatap bulamıyoruz. Mıcır dökeceğiz dediler halen mıcır gelecek. Hani nerede. Çocuklar okula gidiyor hep problem. Kışa getirdiler. Takip olmalı. Yöneticiler idareciler takip etmiyor. Vatandaş mağdur. Kış sezonu yazık günah. Yetkililere sesleniyorum bir an önce yapın burayı. 
Birimler, müdürler, amirler bizimle istişare yapmıyorlar. Bu işin yapılması baştan sona hata. Bir yer bir kere kazılır. Yol bir kez kazılır. Yılda 3 kez kazılmaz ki. İSKİ suyu patlatıyor vatandaş mağdur evini sus basmış gelen giden yok. Bunu belediye başkanımızda görsün yöneticilerde görsün buraya el atsınlar’ dedi.