KANİ KARACA KUR’AN BÜLBÜLLERİ

KANİ KARACA KUR’AN BÜLBÜLLERİ
KANİ KARACA KUR’AN BÜLBÜLLERİ
KANİ KARACA KUR’AN BÜLBÜLLERİ
KANİ KARACA KUR’AN BÜLBÜLLERİ
KANİ KARACA KUR’AN BÜLBÜLLERİ

 

 KANİ KARACA KUR’AN BÜLBÜLLERİ

Merhaba değerli okuyucularım. Ben Suudi Arabistan’da Mekke’de mukim aslen Türkiye’nin incisi İstanbul doğumluyum. Tabiri caiz ise iki memleketliyim. İstanbul’a gelsem Mekke’yi, Mekke’ye gitsem İstanbul’u özlüyorum. Şimdi üçüncü bir özlem yerim var artık. Burası neresi demenize fırsat vermeden sizler merak etmeden ben söyleyim. 

Başkentimiz ANKARA. Vesilesi ise tabiki KANİ KARACA GÖRME ENGELLİLER İMAM HATİP ORTAOKULU

Sosyal medyadan tanıştığım Ebru KAYGUSUZ hanımefendi kendisinin görme engelli imamhatip ortaokulunda görevli öğrencilerin görme engelli olduğunu ve hafızlık İçin çalışan minik kalpli kurar bülbüllerine bahçivanlık yapmaya çalıştıklarını söyledi. Hatta bu çocukların Mekke’ye gelmek umre yapmak arzusunda olduklarını vurguladı. İnan’ın umreye geleceklerini duyunca çok ama çok etkilendim. Çocukluğumu hatırladım adeta çocukluğumu yaşadım. Ben kuran kursuna giderken çocukluk arkadaşlarımla birlikte 15 yaşlarında hep birlikte umreye gitmiştik. Kabe’yi gördüğümde çok dua etmiştik. Allah’ım beni Kabe’mden ayırma demiştim. Elhamdulillah.

Kabe’nin aşıkları kuran bülbülleri ile sosyal medya üzerinden proğramlar yaptık ve bu masum yüreği Allah aşkı ile meftun yavrularımız ve okul idaresinin yoğun isteği ve içimde oluşan teveccühün tecellisi ile Türkiye’me kavuştum ve ilk proğramımı bu güzide okula yapmış oldum.

Ziyaretimize vesile olan bu çocukların kalplerinden öpüyorum. Beni misafir etmekle onurlandırarak alakadar olan okul müdürü Sezai ÇELİK beyefendi ve personellerine ve bu güzide grup ile tanışmama vesile olan Ebru KAYGUSUZ hanımefendiye müteşekkirim. 

Bu minik yavrularımızın elleri ile okuyup dilleri ile tilavet ettikleri Kur’an-ı Kerim, söyledikleri ilahiler ile gönlüm huzur buldu.

Allah cc bu minik Kur’an bülbüllerinin dualarını kabul etsin bir an önce kara sevdaları olan Kabe’ye kavuştursun amin.

KABENİN KOMŞU