GÖLE'YE GİTTİ POZ VERDİ, ARDAHAN'I DEĞİL , VAN'I TANITTI!H

GÖLE'YE GİTTİ POZ VERDİ, ARDAHAN'I DEĞİL , VAN'I TANITTI!H
Haber Fakir YILMAZ
GÖLE'YE GİTTİ POZ VERDİ, ARDAHAN'I DEĞİL , VAN'I TANITTI!H

Haber: Gazeteci Fakir YILMAZ

Göle Köprülü Goreveng Yayla Şenliği, Göle Kaşar ve Kültür Festivaline giden, hemşerileri ile bol bol poz verdikten sonra Van'a giden Ardahan Göleli İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Van'ın tanıtılması gerektiğine dikkat çekti.
Seçildikten bu yana gerek memleketi Göle'ye gerekse Ardahan ve Ardahanlılara gözle görülür bir katkı ve desteği olmamasıyla eleştirilen hemşerim Belediye Başkanının başında bulunduğu ilçenin her gün kötü ve olumsuz haberlerle ülke gündemine geldiğini de görmeyip, memleketi Ardahan değil de Van'ın tanıtılması gerektiğini belirtmesi dikkatlerden kaçmadı.
Vatandaşın olduğu çarşıları, meydanları değilde kendi parti teşkilatlarına yaptığı ziyretler ve bolca çektirdiği fotoğraflar ardından Ardahan'dan ayrıladıktan sonra Van'a geçen Ardahanlı Esenyurt Belediye Başkanı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile birlikte CHP'li belediyelerin maddi, manevi destek verdiği ileri sürülen özel bir kanalda yayınlanan bir programının konuğu oldu. 
Van’dan canlı olarak yayınlanan programda, Anadolu coğrafyasıyla ilgili izlenimlerini paylaşan Ardahan'lı İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı, “Van'ın tanıtılması bir zorunluluk” dedi.
Türkiye’nin tarihî geçmişi ve coğrafi zenginliği açısından önemli bir yeri olan Van’dan yapılan Halk TV canlı yayınına konuk olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, il hakkında izlenimlerini paylaştı. Serhan Asker’in sunduğu “Görkemli Hatıralar” isimli programda, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile birlikte Van’ın tarihiyle, coğrafyasıyla ve değerli sanatçılarıyla ilgili bir sohbet gerçekleştiren Bozkurt, ilin coğrafi güzelliklerinin tanıtılması gerektiğini vurguladı. Akdamar Kalesi manzarası eşliğinde gerçekleşen programda bulunan Van kedisine “Barış” ismi verilerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.