ARDAHANLI MECLİS ÜYESİNDEN ARDAHANLI BELEDİYE BAŞKANINA: 3.5 YILDIR 3 YATIRIM YAPAMADIĞINIZ HİZMETLERİ YAPIN!..

ARDAHANLI MECLİS ÜYESİNDEN ARDAHANLI BELEDİYE BAŞKANINA: 3.5 YILDIR 3 YATIRIM YAPAMADIĞINIZ HİZMETLERİ YAPIN!..
Esenyurt Ak Parti Meclis Üyesi Ardahan'lı Togay ÇOBAN

Haber: Fakir YILMAZ
Hemşeri desteğiyle seçilen ama beklenen hizmetleri vermedikleriyle eleştirilen Ardahanlı siyasiler bizzat Ardahanlılar, tarafından hizmet yapmadıklarından dolayı topa tutulmaya devam ediyor. Ortalıkta görünmeyen Şişli'nin Ardahanlı Belediye Başkanından sonra İstanbul'un en büyük ilçesi olan Esenyurt'un Ardahanlı Belediye Başkanı kendisi gibi Ardahanlı Belediye Meclis Üyesi Ardahanlı Togay Çoban tarafından 3.5 yılda 3 iş yapamadığını vurgulandı.
Ardahan'ın da için de oluğu bir çok vilayetten daha büyük olan ve gelir konusunda en büyük bütçesine sahip Esenyurt'un 3.5 yıldır hizmet alamadığını ileri süren Ardahanlı İst. Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Togay Çoban, başında Ardahanlı Esenyurt Belediye Başkanının da bulunduğu Esenyurt ilçesinin CHP'ye geçmesinden sonra hizmet alamadığını belirttiği konuşmasını yaptığı Esenyurt Belediyesi Meclisine başkanlık eden Ardahanlı Belediye Başkanı sessizce dinlerken Çoban'ın ortaya attığı iddialara karşı suskun kalması dikkatlerden kaçmadı.
Zaman zaman Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Togay Çoban'ın sesini kesmeye kalktığı görülen Ardahanlı Belediye Başkanın 3.5 yıldır taş üzerine taş konulmayan Esenyurt'ta daire amirleri ve bu dairelerden sorumlu belediye başkanlarının vatandaşın beklediği hizmetlerden bir haber olduğunu ve belediyenin yıl bitmeden bütçesini hiç bir hizmet yapmadan bitirdiğini ve Dans Festivali dışında başka bir iş yapmadığını öne sürdü.