SEDAT GÜNGÖRÜR GÜVEN TAZELEDİ

SEDAT GÜNGÖRÜR  GÜVEN TAZELEDİ
SEDAT GÜNGÖRÜR MARDİN DERİK DERNEĞİ BAŞKANI
SEDAT GÜNGÖRÜR  GÜVEN TAZELEDİ
SEDAT GÜNGÖRÜR  GÜVEN TAZELEDİ
SEDAT GÜNGÖRÜR  GÜVEN TAZELEDİ
SEDAT GÜNGÖRÜR  GÜVEN TAZELEDİ
SEDAT GÜNGÖRÜR  GÜVEN TAZELEDİ
SEDAT GÜNGÖRÜR  GÜVEN TAZELEDİ
SEDAT GÜNGÖRÜR  GÜVEN TAZELEDİ
SEDAT GÜNGÖRÜR  GÜVEN TAZELEDİ

 

Mardin Derik Derneğinin 11. Olağan kongresinde Başkan Sedat Güngörür yeniden güven tazeledi.

Kongrede Bahçelievler Şirinevler Dernek merkezinde gerçekleştirerek siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.

Dernek Başkanı GÜNGÖRÜR katılanlara teşekkür ederek ardında yapacaklarını anlattı.

GÜNGÖRÜR : ” Derik Kültür ve Dayanışma Derneğinin olağan Kurulunu onurlandırmanızdan dolayı hepinize Dernek Yönetim Kurulu adına sevgi ve saygılarımı sunarım.

Sayın Divan Kiymetli İlçe Başkanlarım,Değerli Mardin Federasyon kurucu ve Mardin fedarasyon Başkanları,Değerli Derikliler Kiymetli misafirler ve Değerli hemşehrilerim, hepinize saygı ve muhabetle selamlıyorum.

Olağan kongremize hoş geldiniz sefa getirdiniz.

Mardinin güzel ilçesi Zeytinin anavatanı Deriğin dağın eteğinde yeşilin her tonunu görebileceğimiz ,mütevazi ve samimi insanların yaşadığı Güneydoğuda bir ilçemizdir.

Göç veren ilçemizin insanı bugün Yurtdışında , İstanbul’da ,İzmir’de, Mersin’de , Antalya’da Ülkemizin dört bir yanında yaşamaktadır.

En yoğun olarak yaşadığımız Bahçelievler’de , Fatih, Kartal, Küçükçekmece ve Avcılar’da Derneğimizin 900 üyesini ve yaklaşık 8000 aileyi temsil etmekteyiz. Kurumsal altyapısını oluşturmuş, Mali yapısı güçlü , üyelerimizin desteği ile satın aldığımız dernek merkezinde faaliyetlerini sürdüren güçlü bir sivil toplum kuruluşudur.

Derneğimizin amacı geçmişte bir çok güzelliği beraber yaşayan hemşehrilerimiz ,Şehir hayatının zorluklarından dolayı Şehrin zor şartları altında birbiriyle kaybolan ilişkileri yeniden güzel ve sağlam bir temel oluşturulması için çok yararlı bir ortam oluşturmak , aramızdaki muhabetti arttırabilmek ,düğün gibi güzel anıları ve onları paylaşmak,

Cenaze gibi moral desteğine

ihtiyaç gördüğümüz durumlarda

hemşehrilerimize destek vermeye ve çalışmakta , kültürümüzü-geleneğimizi ve göreneklerimizi gelecek nesillere aktarmaktır.

Derneğine sahip çıkan,Dernek faaliyetlerine katılan,elini taşın altına koyan, her daimi bizlerle birlikte olan üyelerimize çok ama çok teşekkür ederim.

Hiçbir maddi menfaat bulunmaksızın işinden, ailesinden ve zamanından fedakarlık ederek dernek için çalışan,bazı günler geç saatlere kadar toplantılarımız yaptığımız , tek gayesi Derik halkına hizmet olan , çok değerli yol arkadaşlarım Yönetim Kurulu Üyelerine, çabalarından dolayı minnettar olduğumu belirterek çok teşekkür ederim.

Derneğimizin kurulduğu yıldan bu yana Derneğimizi kuran ve yaşatmaya çalışan Kurucu Başkanımız,Başkanları ve Yönetim Kurullarına teşekkür ederim.

Değerli üyeler,herbirimiz aldığımız bu bayrağı bir adım daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde ve elimizden gelen çabayı gösterdik.

Derneğimize bağış veren,üyelerden aralıksız bursun, bursyerlere ve katkı sağlayan birlik ruhu için burda olan siz hemşehrilerimiz teşekkür ederim

Yönetim Kurulumuzun göstermiş olduğunuz anlayış,sabır ve desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Olağan kongremize iştirak ettiğiniz için teşekkür eder sağlıkla kalmanızı temeni ederim “diye konuştu.

Yönetim Kurulu Asil bu isimlerden oluştu 1. Sedat Güngörür 2. Hüseyin Işıkkırık 3.Mehmet Kendibilir 4. Ramis Mercan 5. Mehmet Orhan Tan 6. İbrahim Halil İçten 7. Fırat Irgav 8. Lokman Önen 9. Mehmet Selim Karadaş 10. Cemal Durmaz 11. Fevzi Durmaz 12. Bayram Taccar 13. Atilla Saatçıoğlu 14. İlhan Aktaş 15. Erdinç Yaşar 16. Gündeniz Koyuncu 17. Ahmet Kaya oldular