Mehmet Ali ŞASİ DYP Genel Başkan Yardımcısı OLDU.

 Mehmet Ali ŞASİ DYP Genel Başkan Yardımcısı OLDU.
Mehmet Ali Şasi
 Mehmet Ali ŞASİ DYP Genel Başkan Yardımcısı OLDU.
 Mehmet Ali ŞASİ DYP Genel Başkan Yardımcısı OLDU.

Arkadaşımız Bölegemizin İnsanı M.ALİ ŞASİYE Başarılar Dilıyorum: Dürüst ve Güzel Ahlakıyla tanıdığım Arkadaşımız Abımız Ağrı Eşraflarından iş insanı Memet Ali Şasi Doğruyol Partisi Halkla ilişkiler Genel Başkan Yardımcısı olarak ilk ziyareti Güneydoğunun İncisi Şanlıurfa Teşkilatını ziyaret ederek bir dizi açılışlara katıldı ardında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı makamına ziyaret ederek Bölge hakkında değerlendirmede bulundu. Mehmet Ali Şasi Kimdir Kısaca Tanıyalım. 1966 Ağrı/Tutak doğum olan Memet Ali Şasi
Eğitim hayatını Ağrı’da tamamldıktan sonra Genç yaşlarında gurbete çıkarak ticaret hayatına atılım yaptı.
Genç yaşlarında karşılaştığı nice zorluklara göğüs gererek bugünlere geldiğini belirten Memet Ali Şasi aktif siyaset hayatının da zorluklar içerisinde geçeceğini bildiğini belirterek gençlik dönemlerinde yaşadığı zorluklardan başarı payı elde ettiğinden dolayı siyaset arenasında bulunduğu konumu üst yerlere taşımak adına nice zorluklara göğüs gerdiğini ifade etmektedir.
Siyaset hayatına Türk Birliği Partisin’de başlayan Memet Ali Şasi başarıyla sürdürdüğü grafiğini Doğruyol Partisin’de  Genel Başkan Yardımcısı olarak sürdürmekte.
Başarılı, Girişken, Yapıcı ve Bağdaştırıcı kişiliğinden ötürü Memet Ali Şasi Doğruyol Partisinin İl ve İlçe teşkilatlanmalarını hızlı ve aktif bir şekilde faaliyete geçmesini sağladı.
Doğruyol Partisi bu hızlı performasnıyla 2023 seçimlerinde rakiplerinin korkulu rüyası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Memet Ali Şasi ayrıca
Polis Şehitleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma Derneğinde( Polsemder ) Genel Başkan Yardımcısı görevini üstlenmekle beraber, Toplumsal Uyuşturcuyla Mücadele Konfederasyonunda da Genel Başkan yardımcısı görevini sürdürmekte.
Aktif olarak toplumsal olayların ve siyasal gelişmelerin içerisinde devamlı yer alan Memet Ali Şasi, Evli ve 4 çocuk babası.